400免费电话:400-886-0085
加载中...

当前位置:新阳光教育 >> 英语单科 >> 学习资料 >> 浏览文章

广东时时彩投注网站: 2018年同等学力英语完形填空练习(28)

来源:互联网   更新日期:2018年05月17日     【字体:

广东时时彩开奖结果 www.86mtx.com.cn   NASA successfully ____1____ space shuttle Discovery on Tuesday, but anxiously ____2____ video showing debris ____3____ from the craft during liftoff, the same problem that caused the fatal Columbia ____4____ 2-1/2 years earlier.

  The debris did not ____5____ to hit the shuttle during the smooth morning blastoff, marking a triumphant U.S. return to ____6____ space travel after the long struggle to ____7____ from Columbia's breakup over Texas.

  Engineers hoped to know by Sunday whether Discovery was damaged and whether the crew should ____8____ repairs, flight operations manager John Shannon said.

  A chunk of foam from an external fuel tank ____9____ Columbia's wing during liftoff on Jan. 16, 2003, and caused a breach that ____10____ the shuttle apart when it reentered Earth's ____11____ 16 days later. All seven astronauts ____12____ were killed.

  Discovery, also carrying seven crew members, ____13____ into slightly hazy skies on Tuesday, leaving behind a trail of smoke and flames, while the roar of its booster rockets rattled windows and shook the ground ____14____ Cape Canaveral in Florida.

  "I want to ask you all to take note of what you saw here today," said NASA's new administrator Michael Griffin, basking in a palpable sense of relief that swept through the launch management team after Discovery safely reached ____15____.


  1、A.initiated  B.started  C.launched  D.lifted

  2、A.recovered  B.reviewed  C.reduced  D.recast

  3、A.falling  B.topping  C.departing  D.diving

  4、A.disaster  B.drama  C.incident D. dilemma

  5、A.like  B.seek  C.approach  D.appear

  6、A.human  B.mankind  C.peopled D. manned

  7、A.remind  B.recover  C.recall  D.repeat

  8、A.deny  B.tempt  C.term  D.attempt

  9、A.hit  B.touch  C.bounce D. encounter

  10、A.cut  B.divided  C.taken D .tore

  11、A.field  B.ring  C.atmosphere D. surface

  12、A.boarded  B.aboard C. hooked  D.dwelled

  13、A.flied  B.sent C. scooted D. soared

  14、A.across  B.crossing  C.through  D.thereafter

  15、A.ring  B.sky  C. orbit  D. earth


 参考答案:

  1、C 2、B 3、A 4、A 5、D 6、D 7、B 8、D

  9、A 10、D 11、C 12、B 13、D 14、A 15、C

 

上一条:2018年同等学力英语基础练习题(9)下一条:没有了
 
  • 报名提醒

  新阳光免费为考生提供2019年同等学力考试报名提醒服务,资讯动态将在公布后及时告知考生!提交成功还可免费获得新阳光内部编写的学习资料和复习方法各一份,发送至大家邮箱,机不可失哦!

 
  • 推荐资料
 
  • 热点关注
 
 

 

  • 不忘初心继续前进——七集政论专题片 2018-12-11
  • 东方网与武警上海总队一支队签署警企共建协议 2018-12-10
  • 打假还是误伤?拼多多遭遇大量商家上门维权 2018-12-09
  • 共产主义的终极目标就是消灭剥削,而消灭剥削,首先从主要生产资料公有化开始。资本私有制是同共产主义背道而驰的。 2018-12-09
  • 网红主播直播违法屡屡发生 法律意识淡薄是主因 2018-12-08
  • 延不延迟退休应取决于这个岗位是否后继有人,如果后继者正排着队等待入职,就不能延迟,如果某岗位后继乏人,才需延迟。尤其“用税者岗位”是有限的社会资源,新生 2018-12-07
  • 要战胜对手必须了介他学习对手长处改掉自己短处,所以我们要学习美國长处为我所用.曰本在唐朝派遣唐史向中國学习,近代学西方进行明治维新迅速强大成为东方最强國家即证据 2018-12-07
  • 女子从小喜欢喝这种水 乳房里取出3条活虫 2018-12-06
  • 多证合一 全国核发新版营业执照900余万张 2018-12-06
  • 周边景区邀你开心过节 2018-12-05
  • 琼海全面排查道路涉电设施安全隐患 已责令商家断电整改 2018-12-05
  • 习近平致人民日报创刊70周年的贺信 2018-12-04
  • 国务院关税税则委员会发布公告决定对原产于美国的500亿美元进口商品加征关税 2018-12-03
  • Presidents of China, Russia talk on ties over phone 2018-12-03
  • 和顺“四个不放过”严查隐患 2018-12-02
  • 234| 693| 951| 630| 629| 578| 969| 70| 559| 622|